Åhhh!!!

Jag som hade värsta bilden av att det här kunde ju inte va så svårt och det här kommer bli jätte bra, men icke. Syns ju knappt vad det föreställer, men men det är tanken som räknas, right? Nu är den klar å jag har förvarnat Viktor om att den inte blev bra så han får väl den imorrn, så kan jag skämmas lite också. Men men, som sagt det är tanken som räknas.

Min kusin Maria kommer hit om 1-1½timma, ska bli asskojj att se henne igen. Träffade henne i somras innan det va det nog flera år sen jag träffade henne, möjligtvis att jag sett henne i skidbacken men bara så man har sagt hej å sen vart tvungen å åka åt olika håll. Lite skojj för hon har bestämt sig för att hon ska gå ut med mej och visa mej sthlm. Jag har ju bott här hela mitt liv, snart 19år, hon har precis flyttat hit, känns ju jättebra. Men men sm jag sa till nån förut, när hon har vart här så har hon ju viljat hitta på saker och lägger roliga ställen och hur man hittar dit på minnet för att hon är inte här så ofta och så länge så då blir det ju så. Medan jag som bor här tänker "ähh skit samma, det kan jag göra nån annan gång" eller "dit kan jag åka nån annan gång" så¨blir det aldrig av. Man lägger inte heller ställen på minnet på samma sätt, speciellt inte jag om har dåligt lokalsinne, för man vet att man känner alltid nån som hittar eller så kan man kolla upp det. Men det ska bli trevligt ändå även om jag får känna mej lite mobbad som blir runtvisad i min hemstad av min kusin som aldrig bott här förut, hehe.


Dagens...

... klädsel: Svarta jeans, svart linne och blå kofta
... smink: Vanliga
... frisyr: Lockigt och mer fluff än vanligt tydligen...
... låt: Not Ready To Make Nice
... vill ha: Bättre present, den blev inge bra =(
... saknad: Systeryster
... roligaste: Maria kommer hit snart
... tråkigaste: Presenten blev inge bra
... kramar: Jao
... pussar: Det också ja...
... TV-program: Njaa
... köp: Weinerbröd, hjortronpaj och toblerone
... godis: Samma som ↑
... lunch: Hård kyckling med hård potatis
... kvällsmat: Tror det skulle bli äppelkorv, muuuums
... träning: Gått i högklackat?
... läsning: Engelskaskiten
... nyttigaste: Ätit mkt? Fast iofs mest onyttiga saker
... "åh nej!": Presenten =(
... citat: "Ska rosa en macka"


Igen...

Har ju redan skrivit idag men tänkte göra en dagens.



Dagens...

... klädsel: Svarta jeans, svart linne och blå kofta
... smink: Vanliga
... frisyr: Lockigt
... låt: Sugababes - Easy
... vill ha: Presenten till Viktor klar så han kan få den (den SKA jag fixa klart imorrn!)
... saknad: Systeryster
... roligaste: Slapp svenskan
... tråkigaste: Mamma
... kramar: Fredrik
... pussar: Viktor
... TV-program: Sjunde himlen, haha
... köp: Glass och Weinerbröd
... godis: Samma som ↑
... lunch: Biff med god sås
... kvällsmat: Kantarellsoppa med bacon i...hmmm
... träning: Promenad med Karin
... läsning: Kemi
... nyttigaste: Promenaden
... "åh nej!": Mamma
... citat: ↓
Bella: "Näää, va söt du är Jossan!"
Jag: "Hehe, tack"
Linus: "Naww....(paus)....du är så..så...blå!"


Varför?

Nu har mamma mer eller mindre kommit fram till att jag inte borde träffa Viktor förns vecka 7 när jag gjort mina kursprov. Det är ju år och dar dit!
Jag måste ju plugga, för jag pluggar ju för lite. Blir galen på henne. Jag kan väl ta hand om mitt pluggande själv, jag vet väl bäst själv hur mkt ajg behöver plugga. Men nej, hon ska va på mej hela tiden och bara för jag inte gör exakt som hon tycker så tror hon att det är för ajg träffar Viktor för mkt och därför bör jag itne träffa honom förns efter kursproven.
Snackade med dom igår om att sova hos Viktor på Torsdag. Va inte alls någon populär ide hos mamma, "Ni kan väl träffas på bussen dagen efter", "Du ska ju ta hand om Pelle" eeehm, ja men det va ju vid middagstid. Som tur är va pappa på min sida och sa att det va okej och för en gångs skull kunde inte mamma få honom att ändra sig.


Wohoo! Skola igen imorrn =(

Usch vad jag inte vill tillbaka. Känns som jag har haft en veckas lov. När man har vart hemma å sjuk så vill man tillbaka för man är så uttråkad men efter lov så vill man inte det, så nu vill jag bara va hemma. Men jag måste tillbaka. Hade redan innan förra veckan 67% frånvaro från svenskan, fattar inget och ligger efter i kemin, vi ska börja med repition på matten imorrn som jag inte heller förstår och jag måste prata med syon som jag skulle gjort innan förra helgen men så blev det ju inte tack vare operationen.

Men men, helgen. Viktors present är inte klar än men på god väg.
I Fredags va ju Viktor här på kvällen, blev att han sov över. Sen tvinga jag han titta på konståkning, va väl inte allt för populärt, hehe. Så vi tog en promenad å så givk han hem. På kvällen skulle vi ut å fira att han fyllt år. Blev väl inte riktigt som vi tänkt oss. Va trevligt hos Max men när vi väl drog in till stan så va kön för lång så vi pallade inte, så det blev hemresa för mej och Viktor och han sov över ännu en gång. Och så idag. Vi drog in till stan för å köpa byxor till Viktor. Det gick ju inge bra alls. Iaf inte i stan, men vi hitta jeans i Kista så det va trevligt =)
Shit va tråkigt jag skriver idag...men men det får bli så och så en dagens...


Dagens...

... klädsel: Rutiga byxor, Randigt linne och tjocktröja
... smink: Vanliga
... frisyr: Lockigt
... låt: Sugababes - Easy
... vill ha: Presenten till Viktor klar så han kan få den
... saknad: Systeryster
... roligaste: "Den är sån"
... tråkigaste: Tröjan jag velat ha som jag äntligen prova va förstor
... kramar: Av Viktor och Pelle
... pussar: Många
... TV-program: Skidåkning till lunchen....va väl inte överdrivet skojj
... köp: Strumpbyxor
... godis: Brownie med glass
... lunch: Pannkaka
... kvällsmat: Soppa och varm macka
... träning: Shoppingrunda på stan
... läsning: Både svenska och engelska boken
... nyttigaste: Börjat äta mkt
... "åh nej!": JC i stan
... citat: "Den är sån"


Hemma å "sjuk"

Kanske ska berätta lite om min ohh så långtråkiga tid hemma efter operationen, för det är ju det det brukar vara. Alla är i skolan, föräldrarna på jobbet. Man har absolut inget att göra för man ska bara ligga i sängen och vila. (om man är sjuk eller som nu när jag har gjort en halsoperation). Men det här har inte vart särskillt tråkigt alls. Fast det började hemskt

Torsdags:
Åkte in till husläkarn i sollentuna för jag hade fått ont i halsen igen dagen after jag slutat med pencillinet. Min tanke va att jag får väl förmodligen mer pencillin. Men icke, då hade jag en halsböld som han trodde va fylld med var som då måste skäras upp. Jag blev livrädd men han skickade mej iaf till akuten på karolinska. Pappa kom hem och körde dit mej och så fick jag sitta själv där å vänta tills mamma kom. Hon va inte där särskillt länge förns dom ropade upp mej (jag hade däremot fått sitta där i 4timmar på hårda stolar som man inte kunde luta sig mot nått i så jag hade ont mest överallt). Där inne fick jag sitta i en konstig stol så skulle dom kolla i min hals. Sånt klarar jag inte alls av så så fort hon stoppade in pinnen i halsen på mej så fick jag panik och tog tag i henne han och drog ur den. Hon börja skälla ut mej för hur i helvete skulle hon kuna skära upp bölden om ag bara drar ut henne hans hela tiden. Dom skulle iofs bedöva den men eftersom den är död så är det inte så lätt så det skulle ju göra ont. Efter många om och men kom dom fram till att jag skulle läggas in och opereras dagen efter, ta bort halsmandlar och allt men då fick jag ju bli nersövd. Jag lyssnade inte så noga för jag satt mer eller mindra och storbölade men jag hörde att jag skulle bli nersövd och sa ja på en gång.
Fick dropp och fick ligga i ett rum tillsammans med en kvinna i 30-40års åldern (hon snarka rätt mkt). Fick inte äta eller dricka nått (inte ens vatten) efter kl 12 på natten.

Fredag:
Bestod mest av väntan och sova. Mamma, pappa och pelle va där. Fick prata med läkarn och så sa hon först att operationen skulle ske vid lunch och dom hoppades att det ksulle bli på förmiddan, trevligt tänkte jag om jag inte har allt för ont efter så slipper jag va hungrig. Men det blev skjutet på mest hela tiden och till slut fick jag komma in vid 5-6 nån gång. Kunde knappt prata för jag va så tjock i halsen och hade så ont så det va väldigt jobbigt när (i operationsalen) alla olika doktorer kom fram och frågade exakt samma sak och jag va tvungen å svara på allas frågor hela tiden. Fast den enda frågan jag va riktigt noga med att svara på va när dom frågade om jag fått veta hur operationen skulle gå till. För det ville jag absolut inte veta, då hade jag förmodligen fått panik och försökt rymma. Men men sen blev jag nersövd. Kommer ihåg när dom väcker mej sen och säger att det är över, lyfter över mej till den riktigt sängen och sen är jag helt borta tills mamma kommer. Säger till henne att jag inte ville vakna för att jag hade sån trevlig dröm såhon frågar vad den va om och jag svara "Viktor!" och somnar om på en gång. Sen va en jobbig tid. Va några timmar som jag inte hade nån aning om ifall jag va vaken eller sov. Sjuksköterskorna blev iaf jätteglada när jag sa nästan på en gång när jag kommit upp på rummet att jag va kissnödig. "Va roligt!" utbrast dom och både jag å mamma tyckte dom va lite konstiga, men tydligen har man svårt å kissa efter en operation och ju tidigare man gör det desto bättre.
Vaknade sen vid 12 på natten och va klarvaken, det va ju inte riktigt mamma men jag babbla på ändå, kunde ju prata ordentligt för första gången på flera dagar.

Lördag:
Blev en del väntande. Men hade iaf mamma där hela tiden eftersom hon sovit över. Faster och hennes man kom och hälsade på, fick en tidning av dom så jag hade nått å göra. Fick gå till lärkan där hon tittade i halsen typ 3 sek (henne tyckte jag om) för att sen konstatera att jag kunde åka hem. Skulle brar få lite recept, behövde pencillin för infektionen, cyklokapron för min blödarsjuka (för halsen är full med skorpor så det kanske inte allt för trevligt när dom lossnar å allt blod börjar välla ut) och Citodon för smärtan. Fick också order om att dom första dagarna fick jag bara äta kallt, puré eller flytande form. Sen fick jag börja äta ljummen mat, fortfarande puré eller flytande form dårå.
På kvällen kom Viktor och hälsade på, mkt trevligt, hade ju inte sett han på 3 dagar. Fast det va lite jobbigt, för under operationen hade dom spänt upp min mun så mina läppar va helt förstörda. Såg ut som jag hade gjort en läppförstorning men dom hade glömt mitten. Och skorpor och sprickor över hela lärrparna, hade asont. Så jag kunde ju inte pussa på honom =(

Söndag:
Sov mest, Viktor kom och hälsade på på kvällen igen. Han hade bränt lite filmer åt mej och köpt tidingar jag hade bett honom köpa. Och kunde fortfarande inte pussa på honom.

Måndag:
Viktor kom redan på dagen, hade ju komp från i lördags när det va öppet hus. Han fyllde 19år så han fick födelsedagspresent. Fast tyvärr har han inte fått den bästa än.

Tisdag:
Den 23e. Dvs vår 1månads-dag. Viktor sket i skolan, han va "magsjuk", och kom hit. Han hade med sig en ros åt mej, får värsta leendet bara jag tänker på det...han är så söt! Så va han här hela dagen. Han skulle ha åkt iväg och jobbat med projektet men stängde av mobilen och glömde sätta igång den igen förns det va försent ändå. Så han blev kvar, åt middag här. Blev kvar lite till. Sen på kvällen va väl både väldigt jobbigt men också väldigt, jag vet inte riktigt men typ....väldigt trevligt kanske. Han fick mej å börja gråta, utan att gå in på detaljet, det va inget han kunde göra nått åt. Han kunde absolut inte veta att jag va så känslig för just det. Men det va sättet han reagerade på när jag blev ledsen som gjorde mej så glad. Eller ja, kanske inte glad för jag va ju fortfarande jätteledsen, men det fick mej att inse vilken otroligt bra kille han är. Visst, det visste jag redan innan, men aa, kan inte riktigt förklara utan att säga för mkt så vi slutar där.

Onsdag:
Viktor blev "magsjuk" igen. Han va här hela dagen. Jag fick mej en liten promenad när han skulle hem. Första gången jag va utanför dörren sen jag åkte in till akuten. Så det va skönt. Spenderade kvällen med att titta på OC och What About Brian.

Igår, Torsdag:
Ännu en dag med en "magsjuk" pojkvän. Och jag gjorde väl allt annat än att lyda vad doktorn hade sagt. Blev inte allt för mkt vila och dessutom började jag äta mackor och vindruvor, men ohh så gott det va.

Idag, Fredag:
Idag är han iaf inte "magsjuk". Han är i skolan, ska hämta en bok åt mej också så då hade han ingen återvändo. Jag ska snart hoppa in i duschen, sen äta lunch och sedan åka till Sollentuna och fixa klart Viktors födelsedagspresent så han kan få den ikväll när han kommer hit.


Dagens...

... klädsel: Rutiga byxor, svart linne och ny svart kofta
... smink: Vanliga
... frisyr: Lockigt
... låt: Sugababes - Easy
... vill ha: Presenten till Viktor klar så han kan få den
... saknad: Systeryster
... roligaste: Viktor när jag "tvingade" honom att följa med på promenad, dvs. jag sa "jag hade tänkt å gå hem från sollentuna"
... tråkigaste: Fick inte klar presenten
... kramar: Fredrik, vad jag har saknat honom!
... pussar: Jupps, av Min Nörd som vanligt =D
... TV-program: Lite konståkning
... köp: Kofta och bilar
... godis: Bilar (fy på mej, får inte äta sånt än)
... lunch: Kantarellsoppa och macka
... kvällsmat: Skagenröra och bakpotatis
... träning: Gick hem från Sollentuna
... läsning: Nej
... nyttigaste: Promenad
... "åh nej!": Presenten är inte klar
... citat: Viktor ger mej en puss å pratar lite med mej å sen fortsätter gå vidare så frågar Carro "Va det där din pojkvän?" eeehm, nejnej, jag pussar på random killar i skolan bara sådär =P


Väntar...

Väntar på att Viktor ska komma hit och orkar inte hitta på nått å skriva. Men hittade den här som jag svarade på för lite mindre än ett år sen och insåg vilken stor skillnad det är mot nu...

Namn: Josefin
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Nyopererad och hungrig
Favoritgodis: choklad eller lakrits
Är det nåt du absolut inte äter: Torsk och blomkol
Kläder just nu: Har ju gått å blivit girly sen sist jag skrev på den här men just nu är det myskläder
Musik just nu: Lyssnar mest på Sugababes
Vad sa du senast: Hejdå till pappa tror jag
Favorit-hangout: Hos Min Nörd 
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: eehm..trivs bra här
Sommarplaner: Långt kvar, vi får se...
du bra på matte: Jag va tills jag börja med C
Fisk eller badkruka: Mest badkruka men lite både och
Saft eller alkohol: Beror på när
Längd och vikt: 166cm, 42just nu men har vart mkt sjuk så jag får gå upp när det här är över... 
Hur många kuddar sover du med: 2
Favoritväder: sol
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: helikopter, någon som kan flyga helikoptern och nått trevligt sällskap.
Spelar du nåt instrument: Nej
Morgon- eller nattmänniska: natt, men jag har inga problem med att gå upp tidigt om jag måste.
Sparare eller slösare: Både och men mest slösare tror jag 
Vem/vilka är viktigast för dig: Syrran, Viktor, Karin
Bästa film: Finding Neverland och Lejonkungen
Tror på liv på andra planeter: Jaa varför inte?
Kommer du ihåg din första kärlek: Jupps
Älskar du henne/honom fortfarande: Nope
Har du några homosexuella vänner: Absolut
Tror du på mirakel: kanske ibland
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: JA!
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Jodå det tror jag
Ser du på kärleken som ett misstag: Neeej :/
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 kanske 
Bio eller promenad: Beror på
Är du kittlig: Jaaaa
Snarkar du?: när jag är förkyld
Stjärntecken? oxe
Rädd för insekter? njaa
Äckligaste insekten: hmm
Största svaghet: min blyghet
Det här är jag bra på: rita? nä, jag vet inte. skratta åt dåliga skämt!
Bästa bok? P.s. I Love You
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? flyga!
Vad vill du jobba som? byggnadsarbetare
Chips, morötter eller godis? chips!
Pizza eller hamburgare? Pizza
Skriver du dagbok? bara på här
Har du nån flickvän/pojkvän? Jupps
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? vill ha en tatuering, men jag har en känsla av att det aldrig kommer bli av.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.): organiserat kaos
Gungar du på stolen? nää
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Ja, det vill jag prova på
Vilken hand håller du gaffeln i? vänster om jag använder kinven också, annars höger
Vad hänger på väggarna i ditt rum? tv mm
Hur är din drömtjej/kille? så länge den är rolig, snäll och vi har känslor för varann så spelar resten ingen roll egentligen...
Hur många syskon har du? 2 st
Vad är du mest rädd för? bollar och det mesta annat som kastas mot mej
Är du rädd för blod? JA!
Saltar du på maten? ibland
Gillar du att sjunga? ja, om man nu kan kalla det för sång
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? teknik för jag pallade inte med sam, teknik verkade roligare och jag är sååååå glad att ajg bytte
Anser du att du är stark? Nej
Brukar du sola? njaa, ibland, gör ingen skillnad ändå
Vad gör du om du får hicka? dricker vatten uppochner
Har du komplex och för vad? Ja, min kropp...föööör smal
Röker du? nej
Snusar du? nej
Använder du knark? nej usch
Kaffe, te eller inget? inget
Har du en besatthet? Säga "ja, mamma", "käre barn", "shå shpännande", "då vet jag...så slipper jag va orolig" och "va jobbig du är!"

Blir Gaaaalen

När jag slutade med penicillinen så kom halsontet och febern tillbaka....kan knappt prata, svälja eller nått. Har så ont, vaknat flera gånger inatt och bara gråtit för det gör så extremt ont med en blandning av att nu va den värsta tiden att bli sjuk på, måååste ju va frisk i helgen!

Käre barn

Nu har jag inte skrivit på ett par dagar, och vems fel är det? Jag skyller det på Viktor, hehe. Men men, hade jag hellre suttit vid datorn och skrivit här så hade jag ju gjort det så jag är bara glad att det är Viktors "fel" att jag inte gjort det.
Men men, vad har jag haft för mej då?
Jo, i Lördags va jag i stan med Fia. Mkt trevligt, länge sen jag gjorde av med så mkt pengar. Köpte 2 toppar, ett par skor, ett par jeans och födelsedagspresent till Min Nörd. Fia gjorde också av med en del, så det va mkt trevligt, hehe. Sen åkte jag hem med allt, bytte till nyinköpta kläder och bedrog mej hem till Viktor, där jag fick middag och sov över.
Söndag hände väl inte så mkt, va kvar där tills typ 22 när jag drog hem för att sova.
Måndag, va jag i skolan. För att sen bedra mej hem till Viktor en stund, sen gick jag hem och åt sen kom han över.
Och idag lär det inte hända så mkt. Skolan nu, sen ska jag väl hem och tvätta kläder för ajg har inte så mkt rent just nu. Sen blir det väl bara å ta det lugnt, plugga lite kanske vore bra iofs.

Dagens...

... klädsel: Svarta jeans och svart topp med rosa typ blommor på
... smink: Vanliga
... frisyr: Lockigt
... låt: Sugababes - Push the button
... vill ha: Pengar
... saknad: Systeryster
... roligaste: Har väl inte hänt så mkt än
... tråkigaste: Lär väl bli svenskan
... kramar: Ja det hoppas jag på att jag får
... pussar: Lär jag väl få sen...
... TV-program: Boston Public
... köp: Weinerbröd
... godis: Samma där
... lunch: Skolmat
... kvällsmat: Rester
... träning: Sprang till bussen
... läsning: Nej
... nyttigaste: Nej
... "åh nej!": Ingen Viktor än
... citat: Återkommer...


2dagar....!!!

Har vart i skolan 2 dagar och jag säger ”äntligen helg!”. Förut ville jag ha skola, ville va där så mkt som möjligt för å slippa va hemma, men det är väl annorlunda nu. Har ju en å annan plan för helgen så jag kommer knappt va hemma, vilket är mkt trevligt. Det börjar med att jag och Fia ska på hemligheter (aka. köpa födelsedagspresenter till våra kära pojkvänner), sen ska jag hem med det för att senare bedra mej hem till Min Nörd för övernattning. Sen vet man ju aldrig när man kommer hem på Söndag, märks väl när han slänger ut mej, hehe.

 

Men men, nog om helgen. Den får man skriva om när den har varit istället. Kan skriva om dagen istället.

Hade först Kemi, va hur lätt som helst och för en gångs skull va det vi 3or som fatta och inte ettorna.

Sen TUF där vi kolla klart på den ohh så bra filmen i rymden och sen fick vi jobba med våra företag då Peter säger att jag sitter löst och att dom kanske vill sparka mej, tack så mkt. Varpå Linus erbjuder mej en plats i deras företag, men jag tror jag avstår.

Engelska. Trodde jag skulle dö som vanligt. Men det slutade bra iaf, fick tillbaka ett arbete som jag fått VG på.

Lunch. Äcklig mat men jag åt ändå.

Matte. Va så kul att jag va tvungen å fira med et weinerbröd…ehhm

Sen va skoldan äntligen slut. Varpå jag och Viktor miss två bussar för att folk inte vill gå in så långt så chauförren tror det är fullt och åker. Men sen körde Daniel oss från Sollentuna så det va trevligt. När jag kom hem Städade jag skrivbordet lite, lyssnade på musik och lite så…

  
Dagens...

... klädsel: Rutigt och randigt
... smink: Vanliga
... frisyr: Lockigt
... låt: Sugababes - Hole In The Head
... vill ha: Mat
... saknad: Systeryster
... roligaste: Vet inte riktigt
... tråkigaste: Matten
... kramar: Jaa
... pussar: Jaa det också
... TV-program: Får se..
... köp: Weinerbröd och Cola
... godis: Samma där
... lunch: Äckelmat
... kvällsmat: Hemmagjord pizza
... träning: Sprang till bussen
... läsning: Nej
... nyttigaste: Nej
... "åh nej!": Bussarna
... citat: "Jossan, vi vill nog sparka dej...du sitter löst inför nästa vecka!"


Sjuk

Så. Då har man vart sjuk i en vecka ganska exakt. Haft ont i halsen men det gick över med pencillinet. Sen har det vart feber, först upp och ner mellan 38-39 dom först dagarna, sen började det gå ner igår och ännu mer idag så man kanske är frisk snart om man har tur.
Har inte vart särskillt uttråkande att va hemma å sjuk den här gången heller, så det har vart skönt. Har fått Macken på dvd så jag har fullt upp på dgatid. Sen har Viktor vart här nästan varje dag och piggat upp mej, så det har vart mkt trevligt.

Som sagt mår jag mkt bättre nu så det kanske blir skolgång för mej imorrn. Hade ju vart skönt å va hemma en dag till men jag borde inte. Borde verkligen pallra mej till skolan, men vi får se. Måste iaf va frisk till på Lördag när jag och Fia ska iväg på hemligheter, hehe.


Dagens...

... klädsel: Myskläder
... smink: Nej
... frisyr: Lockigt
... låt: Helen Sjöholm - Gabriellas Sång
... vill ha: Ork
... saknad: Systeryster
... roligaste: När Min Nörd va här
... tråkigaste: Mår väl fortfarande inte helt bra
... kramar: Jaa
... pussar: Jaa det också
... TV-program: Sophis mode...det va rätt dåligt
... köp: nope
... godis: Kaka
... lunch: Äggmacka med bearnaisesås
... kvällsmat: Hamburgare med klyftpotatis
... träning: Promenad
... läsning: Nej
... nyttigaste: Promenad
... "åh nej!": Borde gå till skolan imorrn
... citat: "Men om "jobbigt" kan betyda "fortsätt" så..."


Ingen fantasi

Pallar inte tänka när jag är sjuk, vet inte alls vad jag ska skriva. Så istället snor jag massa skit från Ewe istället, hehe.



Gillar:
1. Favoritartist, kvinnlig
Heidi Sugababes
2. Favoritartist, manlig
Robbie Williams
3. Motiv på din musmatta
Palla förklara
4. Vilken startsida har du?
Yahoo
5. Gillar du musik på hemsidor?
Njaa

Sant eller falskt?
1. Jag är alltid välorganiserad
Haha, nejdu
2. Jag gör en budget för hushållsutgifterna och lyckas för det mesta hålla den
Det går väl mina föräldrar än så länge
3. Jag har gott lokalsinne
Världens sämsta
4. Jag älskar måndagar
Beror på, men oftast inte
5. Jag ljuger aldrig, inte ens en s.k. "vit lögn"
Nä, jag bara luras och skämtas....möjligen att jag ljuger för mamma å pappa nån gång

Läsvanor:
1. Läser du mycket?
Det skulle jag väl inte vilja påstå
2. Nämn tre av dina favoritböcker
P.S. I Love You... sen tog det slut
3. Har du någon gång funderat på att skriva själv?
Håller på lite då och då
4. Är du med i någon bokcirkel/bokklubb?
Nope
5. Köper du oftast pocket eller inbundet?
Om jag köper så blir det pocket

Just nu...
1. Är det något speciellt du längtar efter just nu?
Komma tillbaka till skolan och träffa alla igen
2. Hur är vädret hos dig just nu?
Molnigt
3. Vilken hemsida kommer du att besöka härnäst?
Det vet man inte
4. Önskar du att du vore någon annanstans just nu?
Ja
5. Skulle du vilja vara nån annan? I så fall vem?
Trivs bra som mej

Favoritplatser:
1. Vilken är din favoritplats i din stad?
Hos Viktor
2. I ditt hemland?
Åre
3. I hemmet?
Mitt rum
4. I världen?
New York
5. I fantasin?
Haha, ingen kommentar

Vanor och ovanor:
1. Innan jag går hemifrån kollar jag att ....
jag har med nycklar, mobil och busskort
2. Det spelar ingen roll hur jag än försöker, jag kan ändå inte ....
komma i tid till bussen
3. Jag äter för mycket ....
Chips?
4. Jag brukar alltid ....
skratta åt mina egna skämt
5. Jag har svårt att ....
inte skratta

Dagligen:
1. Hur många timmar sover du per natt och är det tillräckligt för dig?
vet inte riktigt hur länge men oftast räcker det
2. Har du lätt att bli arg eller upprörd?
Nej det tycker jag inte
3. Dricker du mycket kaffe, kanske för mycket?
Hatar kaffe
4. Har du mobiltelefon och isåfall, använder du den mycket?
Behövs den så används den
5. Hur många timmar tillbringar du vid datorn varje dag?
Beror på. Ibland inget, ibland 3-4timmar

Våren
1. När börjar du verkligen längta efter våren och leta efter dom första vårtecknen?
När första snön kommer
2. Vad är det bästa med våren?
Börjar bli varmt och ljust
3. När anser du att man kan säga att den är här?
När snön har vart borta tillräckligt länge, det är tortt ute, man ka gå i tunn jacka...nej jag vet inte..
4. En del storstädar, en del köper fröer, en del klipper ned buskar, vad gör du som du tycker är ett riktigt "vårgöra"?
Går på mer promenader? Haha
5. Av vårens första underbara blommor och växter som kommer upp i början, vilken är din favorit?
Vet inte riktigt

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?

- 3 st.


Hur många resväskor ägerdu?

- En.

Var köper du dina matvarorifrån?

- Köper väl nästan aldrig det själv


Har någon av dina vänner barn?

- Nope


Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?

- En bil, haha nej..jag vet fan inte


Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?

- Sugababes


Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?

- Vaaaanlig


När var senast någon stötte på dig?

- Inte särskillt länge se alls =D

Vad åt du till middag igår?

- Kyckling


Vilken är din favoritattraktion på ett nöjesfält?

- Bergodalbana

Tittade du på tecknat när du var liten?
-
Klart jag gjorde


Hur stort är ditt närmsta köpcentrum?

- Minilitet, men dom ska väl bygga ut nu..

Är du blyg inför det motsattakönet?

- Beror på, men jag har bättrat mej iaf


Äger du några band-t-shirts?

- Jao, är nu mera nattlinnen :P

Diskar du din egen disk?
-
Har diskmaskin


Har du gråtit offentligt?

- Har jag säkert nån gång men har svårt å göra det

Har du en stationär dator eller en laptop?

- Stationär


Vem var din favoritlärare?

- F.d engelska lärare Håkan Friberg

Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar?

- Spelar väl ingen roll

Har du en blogg?

- va? nej? skulle jag?

Vilket var ditt favoritämne i gymnasiet?

- Bild

Har du någonsin blivit attraherad av en oattraktiv?

- Man tycker väl den är attraktiv om man blir attraherad av den även om den inte är den "typiska" attraktiva männsikan

När sov du senast på golvet?

- Efter sprittestet när jag inte ville städa

Vilken är din favoritfrukt?

- Mandarin eller vindruvor

Hur gammal blir du din nästa födelsedag?

- 19


Tror du att gud är en man eller kvinna?

- tror inte på gud

Vad var det senaste du åt?

- fil

Gillar du senap?

- Beror på

Sover du på sida, mage eller rygg?

- Helst inte på mage iaf

Skulle du säga att du är trendig?

- Njaa, jag vet inte riktigt

Vilken är din favoritkaraktär i Starwars?

- Har faktiskt aldrig sett starwars

Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?

- P.S. I Love You

Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förpliktelser?

- Beror på

Vill du ha helt mörkt när du sover?
- Istortsätt


Dagens...

... klädsel: Nu har jag myskläder
... smink: Nej
... frisyr: Lockigt
... låt: Vet inte riktgt
... vill ha: Mindre feber och mindre ont i halsen
... saknad: Nja
... roligaste:
... tråkigaste: Är sjuk
... kramar: Ja
... pussar: Ja
... TV-program: Nja
... köp: Bafucin
... godis: Halstabletter
... lunch: Fil
... kvällsmat: Äggröra
... träning: Nja
... läsning: Nej
... nyttigaste: Eeehm
... "åh nej!": Samma som tråkigaste
... citat: Orkar inte försöka komma ihåg nått

Död

Är uttråkad och rätt död...har 39 graders feber... så jag har ingen strörre fantasi idag men kände för att skriva ändå så det får bli en till sån är tråkig...

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Året har ju precis börjat men ja, jag tror det

Höll du några nyårslöften? Kommer du ha några inför nästa år?

Hölll inte så jag har samma i år

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nej

Vilka länder besökte du?

Irland ich Estland

Är det något du saknar 2006 som du vill ha år 2007?

Eget boende

Vilket/vilka datum kommer du alltid minnas år 2006 och varför?

21a april, 1december och 23e december

Vad var din största framgång 2006?

Blev kändis, haha

Största misstaget?

Väntade på att Mats skulle göra slut istället för att göra set själv...

Bästa köpet?
Födelsedagspresent till pappa

Vad spenderade du mest pengar på under året?

Kläder och skor

Gjorde något dig riktigt glad?

Absolut

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2006?

Vet inte riktigt

Var du gladare eller ledsnare iår jämfört med andra år?

Gått i omgångar men för det mesta gladare

Vad önskar du att du gjort mer?

Vet inte riktigt

Hur många one night stands kammade du hem?

0.

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?

Hata är kanske lite för starkt ord

Största musikaliska upptäkten?

Helen Sjöholm

Något du önskade dig och fick?

Jaa
Något du önskade dig och inte fick?

Jaa

Hur skulle du beskriva din stil 2006?

Först wannabeskejtare, sen vad jag har för stil nu vet jag inte riktigt

Vilken kändis var du mest sugen på?

Heidi från Sugababes

Vem saknade du i år?

Olika

De bästa nya människorna du träffade?

Fia och Fredrik

En värdefull läxa från 2006?

Känns det inte rätt så gör det inte

Basics

vad heter du? Josefin

vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Vet inte, men om jag får en dotter så vill jag att den ska heta Tova

vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Inga jag vet om

vilket stjärntecken är du? Oxe

vilken årgång är du? 88

vart bor du? Sollentuna

bott utomlands? Nej.

flyttat antal gånger? 0

vart skulle du vilja bo? utanför London

vilken skolklass? ÅER 04

vad vill du bli när du blir äldre? Egentligen byggnads arbetare...

Yta

hur lång är du? 166

hur mycket väger du? Mellna 45-50

hårfärg och frisyr? Lockigt

ögonfärg? Blå

mest nöjd med? Efter vad Bella sa så rumpan

minst nöjd med? Benen

skostorlek? 37

glasögon? Nej.

har du några piercingar/tatueringar? Nej.

Crap

film? Stinsen brinner...filmen alltså

låt? Sugababes - Push the button

årstid? Vår

mat/dryck? Äppelkorv och mjölk

djur? Sköldpadda

färg? Grön

parfym? Är alergisk

tv-program? OC

ämne i skolan? Bild

sysselsättning? Haha, ingen kommentar

vad använder du just nu för jacka? Min svarta

vad använder du just nu för skor? Tygskor

favoritfärg på kläder? Brun tror jag

favoritmaterial på kläder? Vet inte riktigt

vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Fler skor

favoritaffärer? Skoaffärer

för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Olika

favoritmärke? Ingen aning

vad har du för byxstorlek? XS som man tänker så men annars vet jag inte

vad har du för tröjstorlek? 34 eller XS

vilken färg på tapeterna? Gul

vilka färger går rummet i i övrigt? rätt gult

favoritmöbel i rummet och varför? Vet inte riktigt

vad heter din morfar? P-G

var har du i din jackficka just nu? Ingenting

vad är du beroende av? Vet inte

vilket land kommer du i från? Sverige

vad tror du på? "Tåg", haha neej...jag vet inte

vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Är väl kristen men inte troende

vad köpte du senast? Hlastabletter

har du nåt husdjur? Nej.

vad bor du i? Villa

var bor du om femton år? Förhoppningsvis tillbaka i Sthlm eller utomlands

din finaste egenskap? Vet inte riktigt

gillar du finland? Jo men visst

är potatis en frukt? Rotfrukt

färgar du ditt hår regelbundet? Nej.

var du en spicegirlsfanatiker? Haha ja.

vilket tandkrämsmärke använder du? Pepsodent


Uttråkad

Hittade den här i Ewes blogg och jag orkar inte gå å lägga mej så varför inte....

-Vilken svordom använder du mest?
Helvete (med speciell dialekt)

-Äger du en iPod?
Nej..

-Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
När det är skola 6.21 eller 7.21 eller 8.21, har jag den när jag inte ska upp nån speciell tid så brukar det va 10.21

-Använder du flip-flop's även när det är kallt ute?
Använder inte äns när det är varmt

-Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Ta bilden tror jag....fast oftast har jag inte så mkt emot å va med heller

-Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Resa till USA?

-Har någon någonsin kallat dig lat?
Hahaha nejnej absolut inte...

-Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej.

-Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Vet inte om det va en hemlighet, men kanske

-Vad åt du till middag?
Korv och potatismos

-Använder du huvtröjor?
Oftast

-Kan du vissla?
Ibland

-Finaste Svenska dialekten?
Haha, jag vet inte

-Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Bergodalbanan kanske?

-Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Njaa, det tror jag inte, hoppas inte iaf

-Vilken film kan du alla replikerna till?
Stinsen brinner...filmen alltså (okej kanske inte...men typ...kanske)

-När flög du senast?
Höstlovet, till och från Skellefteå

-Pratar du några andra språk?
Kan väl engelska

-Försöker du alltid lära dig nya saker?
Om jag orkar

-Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Vill ha tatuering, men vet inte vad så det lär inte bli

-Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Trevligast så men han måste ju absolut inte

-Vad har du med dig in på bion?
Sällskap och biobiljett

-Gillar du att flyga flygplan?
Det är mysigt

-Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Va rolig är absolut viktigast tycker jag

-Gillar du din boendesituation?
Stället ja, personerna nej...

-Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Har jag inte riktigt tänkt på...

-Äter du frukost dagligen?
Inte jämt på lov och helger men annars så

-Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Skulle jag väl inte vilja påstå

-Brukade du hamna i trubbel för att prata på lektionerna?
Nope

-Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Neej

-Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Nej, jag är ju dyslektiker

-Tror du på liv på andra planeter?
ja, varför inte?

-Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Ingen aning

-Kommer du bäst överrens med personer av samma kön eller motsatta?
Oftast kommer jag bäst överrens med killar, beror på vem och vilken situation

-Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Dom kände ingen annan som hette det

-Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Varför finns jag?

-Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Njaa

-Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Ingen aning

-Tycker du om att krama folk?
Bland det bästa som finns

-Vad skulle du helst inte göra i ett förhållande, kyssas eller kramas?
Öööhm, vilken jävla fråga

-Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
Om jag va singel skulle jag väl säga ja och se hur det går....

-Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Carolina Klüft....hmmm

-Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
JAA!

-Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Nej, jag äääälskar kött!!!

-Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Tror aldrig dom hade nå killnamn till mej...


♣ Vad fick du i julklapp?
Har jag skrivit i ett tidigare inlägg....

Bästa/sämsta julklappen du fick?
Bästa va pengar och sämsta va en trisslott jag inte vnn nått på...

Bästa/sämsta julklappen du gav bort?
Bästa va bok och näsdukar till mamma, sämsta va kort på mej till farmor

Hur firade du nyår?
På fest med min lilla nörd

Har du något nyårslöfte?
Väga minst 50kg och inte komma under det (samma som förra året)


Tio första:
Första bästa kompis: Johan antar jag
Första bil: Har inte haft nån bil.
Första kärlek: Johan på lekis, haha
Första husdjur: Katt, Tanja
Första semester: Första riktiga va nog till USA när jag va 4
Första jobb: Sortera papper på Karolinska
Första köpta skiva: Hmmm.. som jag köpte själv.. det var förmofligen Spice Girls
Första riktiga kärlek: Ingen kommentar
Första piercing: Har inga
Första konsert: Tomas Delin på folkparken i Ljusdal

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: Jägerbullmust
Sista bilfärd: Från Ikea tror jag...
Sista filmen du såg: Stinsen brinner...filmen alltså
Sista ringda telefonsamtal: Till pappa tror jag
Sista bubbelbadet: När jag va liiiiten
Sista spelade cd:n: Sugababes (vad den nu heter)
Sista kyss: Igår
Sista gången du grät: Nyss
Sista måltiden: Korv och potatismos

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar: Som har blivit en av mina bästa kompisar sen ja...fast det va bara en dejt
Blivit arresterad: Nej.
Blivit kär vid första ögonkastet: Nej.
Fått ditt hjärta krossat: Ja
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Nej
Haft ett one-night-stand: Nej
Busringt till nån: Lite när jag va liten

Sju saker du har på dig:
1. Randigt Linne
2. Blåa mysbyxor.
3. Randig tjocktröja
4. Randiga strumpor
5. Raggsockar
6. BH
7. Trosor

Sex saker du har gjort idag:
1. Sovit
2. Snackat skit med Fia
3. Ätit
4. Blivit bjuden på middag till imorrn
5. Blivit förolämpad för att sen få förklarat att det inte alls va så han menade, men jag vet att jag är lite för känslig så det är lugnt
6. Suttit vid datorn

Fem favoritsaker (ingen speciell ordning):
1. Mobilen
2. TV
3. Dvd-spelare
4. Säng
5. Datorn

Fyra personer du kan berätta allt för:
Karin, Perry, Viktor och Christoffer

Tre val:
Svart eller vit: Svart
Sommar eller vinter: Sommar. Fast helst vår
Choklad eller chips: Chips

Två saker att göra innan du dör:
1. Flytta hemifrån
2. Köpa ny säng

En sak du ångrar:
1. Vet inte om jag vågar skriva det här så...


Trött

Orkar egetligen inte skriva nått just nu, är helt förstörd av trötthet. Men men, Christoffer ville att jag skulle skriva och egentligen har jag ju inge bättre för mej så det är väl lika bäst å skriva ändå...

Vet inte riktigt vad jag ska skriva heller. Har väl hänt mer än det brukar göra men samtidigt har det väl inte hänt så mkt. Har vart massa med Viktor, sen ska vi inte gå in närmare på det.
Nyår kan man ju skriva lite om. Va med Viktor, först hos Johan ett tag, sen skulle vi dra till Tessan men blev stoppade på vägen och åkte till Rotebro hem till Linus. Bästa nyår på länge måste jag nog påpeka, även om be till bockar hos Lisa och elda bockar hos Kim slår väldigt högt. Tyvärr ville inte bussen att vi skulle komma hem sen så det belv mkt väntande för att sedan få gå rotebro och ta tåget. Vi kom väl hem vid halv åtta tror jag....

Nyårsaftons...

... klädsel: Kort kjol och svart topp
... smink: Absolut
... frisyr: Rakt
... låt: Alla stripplåtar folk dansade till, haha
... vill ha: Hade nog allt jag behövde då
... saknad: Neej
... roligaste: Allt
... tråkigaste: Va extremt trött och fick vänta för länge på bussen som aldrig kom
... kramar: En del
... pussar: Ja det också
... TV-program: Nej men nej
... köp:
... godis:
... lunch: Tänkte väl mer kvällstid
... kvällsmat: Oxfile med massa goda såser
... träning: Promenad
... läsning: Nej
... nyttigaste: Eeehm
... "åh nej!": Samma som tråkigaste
... citat: Linus och Viktor snackar om hur länge dom känt varann (tror det va sen 7an), så tittar Linus lite överlägset på mej och säger: "HA! Jag har känt din pojkvän längre än dej!"
Jag: "Ehhhm....jag har känt Viktor sen lekis...kanske t o m längre...hans dagmamma va min extradagmamma"
Linus: "(lång tystnad)...där blev jag lite ägd"