Ledsen

Nu har jag gråtit mitt för idag. Vet dock inte för att mamma och pappa precis skällde ut mej mej slutar med att dom inte är arga på mej utan bara oroliga...eller om det är det andra, det som faktiskt betyder nått för mej. Det va ju i samband med mamma och pappa men det känns ändå som det är pga den andra anledningen.


då va sommarlovet snart slut då...

Känns som sommaren är slut nu...
Har precis slutat jobba. Är bara hemma en vecka till, sen ska jag upp till landstället och gå intensivkurs på trafikskolan där och sen åker jag upp till jämtland å hälsar på mormor, sen börjar ju typ skolan när jag kommer hem. känns inte som det finns någon tid kvar till nått men ändå så är det massa tid. jag vet inte riktigt.
känner mej rätt piss just nu. är irriterad på föräldrarna som vanligt, men nu klarar jag inte av att va hemma mkt mer. trodde jag skulle till mats så det kändes bra, då mådde jag bra. men så smsa han å säger att han inte hinner. så det innebär att jag måste va hemma med min så otroligt roliga föräldrar. ska ringa mats snart å se om han kanske ändrar sig, hoppas det.
ska nog gå å ta en dusch å sen ringa...