Remi

Mysko dag, eller?
Perry va sjuk :( så det blev ingen traditionell Tisdags-lunch. Åke fick panik för jag hade 200poäng för lite och hade ingen chans att få in det i mina scheman i period 2 och 3. Men sen insåg vi att dom inte hade (av nån konstig anledning) räknat med Matte CD (200p) så jag hade alla poäng trotts allt, tur det.
Åt lunch med Youcef och hans polers, sen skulle vi gå och spana in några stora fylliga mans-rumpor (eller hur han uttryckte sig), problemet är väl att jag tycker det är snyggare när killar har lite halvplatta rumpor :P Hittade iofs inga stora fylliga mans-rumpor.

Sen va det kemi-prov där jag inte kom ihåg att N stod för kväve och skrev nått som inte ens finns, iaf inte i periodiska systemet. Sen hängde jag med Vio & co ett tag, sen kom Fredrik, min lilla Fredrik, så jag henka på han ett tag. Sen på väg till skåpet träffa jag på Sebbe så kollade vi om vi hade nån TMS (vilket vi inte hade) sen skulle vi åka hem, så han, jag och Adde (kan han kanske tänkas heta) åkte bussen till Sollentuna, sen skulle ju dom med tåget mot Märsta och jag då åt andra hållet.
På tåget träffa jag Viktor och Eiden, Eiden sa ingenting men Viktor snackade faktiskt med mej. Tror det är första gången (förutom när vi har vart en grupp på typ 5pers och jag har frågat han frågor) han pratar med mej sen vi sluta 9an, om han ens pratade med mej då, haha. Men det va trevligt, han är faktiskt mkt trevligare nu än då.

Sen kom jag hem och åt maaaassa Remi (mums12). Åt nästan ett helt paket, åt typ 3-4st igår och resten idag, haha. Usch, ska sluta äta så mkt onyttiga saker jämt...hmm, eller inte.

Remi är ganska coolt. Det ska jag döpa mitt barn till. Det skulle jag vilja heta, Remi. Remi, Remi, Remi
*pratar högt för mej själv för å höra hur det låter bäst att uttala det*



Kanske borde plugga Matte, ligger rätt mkt efter just nu. Jag som skulle få MVG i alla ämnen i år, har redan gett upp på alla ämnen jag läser just nu, känns ju väldigt bra. Pluggar efter middagen, så ska jag läsa QX och Kom Ut också...och fortsätta läsa boken (Bisexuell) också. Den är så bra. Alla tankar hon har är precis som jag har känt. Jag har tänkt precis likadant. Enda skillnaden egentligen är väl att hon blev intresserad av sin första tjej när hon va 20 medan jag va 14. Men även fast det har gått 4år sen dess så har jag fortfarande en del sånna tankar som hon i boken. Är jag bi? Eller kanske t o m lesbisk? Eller är det bara en fas jag går egenom? Fast en fas på 4år känns lite mysko, så nån fas är det ju inte. Men frågan är om jag är bi eller homo? Visst, jag har haft pojkvän, och ja, jag tyckte om honom. Men va det tillräckligt? Och även om jag funderar över om jag kanske gillar en kille just nu så känner jag ändå att jag absolut inte vill ha en pojkvän. Vill absolut ha någon där, men inte en kille. Saknar inte honom, men saknar att ha någon där. Den någon får egentligen va vemsomhellst, men hellst en tjej. Men om det är en kille, kommer det kännas helt rätt då? Jag tror inte det. Men hittar jag mej en kille jag verkligen faller för så visst. Men just nu känns det fel. Är väl mest pga att det inte kändes helt rätt sist, men va det pga att jag va osäker eller va det pga honom? Jag har absolut ingen aning faktiskt.
Äh, va fan. Ska sluta tänka så mkt och bara va. Kommer det en kille jag gillar så gör det, kommer det en tjej jag gillar så gör det det. Borde väl inte spela nån roll egentligen...


 

Dagens...
... klädsel: Jeans och skjorta
... smink: Vanliga
... frisyr: Vanliga
... låt: Dr Hook - A Couple More Years
... vill ha: Flickvän
... saknad: Syrran!! (men snart kommer hon hem)
... roligaste: Stora fylliga mans-rumpor
... tråkigaste: Perry va sjuk
... kramar: Yousef, Fredrik, Linnea
... pussar: Nope :(
... TV-program: Åsleg och Åsa (eller vad va det?)
... köp: Nada
... godis: Remi
... lunch: Köttfärslimpa, potatis, lingon och grönsaker
... kvällsmat: Rester
... träning: Sprungit upp och ner för trapporna i skolan
... läsning: Bisexuell
... nyttigaste: Grönsakerna
... "åh nej!": Dom 200poängen jag inte hade ett tag
... citat: " ... " - Christoffer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback