NT-SHOW 06

Det här är det absolut roligaste jag nånsin har varit med om!!!
Men men, nu ska jag ta det är i tur och ordning så det inteblir allt för förvirrande.

Söndag:
Vi målade byxor och bombade skolan. Sebbe mobba mej för jag råkade skriva Torten på mina byxor men som tur va hade jag ändrat det innan det va försent. Bombingen va riktigt skojj. Skolan blev riktigt färgglad och hörde massa nissar som sa att nu hade dom inget som kunde knäcka oss efter för ohh så fina CocaCola T. (Så stolt över mina små pojkar, haha)
Så nu va alltså hela skolan fullt med massa färgglada lappar med skämt om allt och alla på skolan. Vi hade ett tunnelbane T (som alltid), nedräknare (tyvärr slutade den funka någon gång under veckan, men men), avspärrningsband med texten T-SHOW (i fler färger än vanligt, tror jag) och ett CocaCola T.

Måndag:
Första dagen på NT-veckan. Vi samlades i skolan vid halv 8. Läste lite N och T-tidingar. Samlade på oss en bunt tidingar (vi på teknik T-tidingar och nissarna hade sina N-tidingar, dårå), sen skulle vi ut och dela ut dom! Några T-killar sprang runt i Amerikansfotbollsdräkter. Vi tejpade upp en Nisse i en lyktstolpe och så va allt på sin plats. Vi delade ut tidingar till allt folk vi kunde se (tydligen fick Gärdeskolans elever lite tidingar också).
Sen lite senare var det dags för kondom utdelning. Adde gick runt med en skyllt som det stod "Varje dag föds en nisse, använd kondom" på medan några andra delade ut kondomerna.
Under lunchen blev det kaos för då va det dags för biljettförsäljing till 21-showen. Det började insomhus men eftersom folk tröck så mkt och flera svimmade (hörde att det va 6st men såg "bara" 2) så flyttades försäljingen ut och efter ett tag va det väl rätt lungt och biljetterna tog slut väldigt fort.

Tisdag:
Hade vi riktigt skojj! Babbla om stockar och massa (ska inte gå in närmare på det). Bengt censurerade bort vår bästa film för att sammarna framstod som bögar. Jag ringde Fredrik på en gång så han fick se filmen och gick till rektorerna och argumenterade om att homosexuallitet måste synliggöras och att det här va ett bra sätt att få ut det i samhället och få folk att acceptera det mm mm. De skulle komma emd besked dagen efter.
Denna dag fick vi även vårat manus. Lärde mej mina repliker rätt fort, men det va ju inte så svårt, bara 3meningar typ.

Onsdag:
Sam-bög filmen gick igenom! Sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde. Övade manus och dans som vanligt.

Torsdag:
Dagen innan showen. Allt va lite småläskigt. Vi övade på hela showen med filmer och sånger och sketcher och danser och klädbyten och allt. Gick bättre för oss än för nissarna.

Fredag:
The big day!!! Då va man ju inte lite nervös när man börja på morgonen. Va lite skojj att tjejen som skulle sminka oss va en kompis syrra så jag kände henne litegrann fast jag hade ingen aning om att det va hon som skulle sminka oss först.
Men men...
Först showen, för ettorna, gick väl som den gick. Allt drog ut på tiden och klädbyten va inte allt för snabba om man säger så. Dom tyckte om min roll iaf och det verka som dom kände igen sig i den lilla förvirrade och borttappade gulmappen jag spelade.
Sen va det möte, skulle säga vad om gick bra och vad vissa behövde tänka på. Sen kom Bengt och berättade vad som skulle censureras bort, vilket inte va så mkt från början, men sen när vår nästa show skulle börja då skulle helt plötlsigt två låtar bort och vi fick inte ta av oss tjolarna på dagsshowerna och nissarnas parstripp skulle bort.
Men strax innan en av låtarna som skulle bort egentligen skulle va fick vi iaf ha den om vi ändrade en rad. Så då va det gjort.
Så både showen för 2orna och 3orna gick bra och kändes väldigt bra förutom det som skulle bort. Kändes jättedumt i då när vi skulle av med kjolarna när vi inte fick, vad skulle vi göra då? Blev asmuppt i dansen. Men men.
Hade inte så stor koll på vad publiken verkade tycka omoch inte tycka om mer än i introfilmen och där jag va med på scenen. För stod man där bk hörde man inte så mkt alls. Men introfilmerna verkade alla tycka va asskojj!
Sen va föräldrashowen. Eeehm ja, det va ju en upplevese det också. En del va bortcensurerat, vår dans va nerkortad eftersom vi itne kunde strippa då, hade inga klackar och publiken va den tråkigaste.
Men sen kom den riktigt showen. Har aldrig haft så skojj! En ny killstripp koms på där de kom in med byxorna nere och gick ut med byxorna på sig.
Tjejstrippen fick vi äntligen ta av oss kjolarna igen och nu skulle BHn av också. Men där gick ju inte allt som tänkt. BHn kom av och så hade vi färg på brösten som lös i UVljus. Men satte dom igång det? Nejnej och inte släkte dom det andra heller så vi stod där och det blev fel, men men så hemskt va det inte men störande.
Så skojj alltihopa.
Kanske borde skriva om kön också. Nån kommer in när vi äter middag och säger nått i stil med "Vi har sålt 500platser men det står 750 personer i kön". Vilket förmodligen va sant. En del hade fuskat och gjort två band av sitt och ibland va det svårt att se. Folk fick sätta sig på de platser som egentligen va avspärrade. Till slut va vi tvungen att börja ändå. Alla skulle inte kunna komma in ändå. Stod säkert 100 pers kvar där ute och när dom hörda att showen började så stack vissa, sen fick esten komma in ändå så en del stod ju eller satt i trappan för et fanns inte sittplatser.

Idag:
Idag va vi i skolan vid 9 för att städa. Är väl ungefär vad som har hänt.




Har lagt upp lite bilder på ungebarn.bilddagboken.se

Kommentarer
Postat av: Ewe

Haha najs ;D Bra med bilddagbok med :)

Var ni utan bh? :O

Postat av: Systeryster

sorry I couldnt be there

2006-12-02 @ 20:42:27
URL: http://annamopp.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback